Teknisk testare till Expisoft AB

Om jobbet

Expisoft befinner sig i en mycket stark expansionsfas där vi behöver förstärka vår testavdelning med ytterligare en nyckelperson som vill vara med och vidareutveckla processer och rutiner.

Vill du bli en del av en kraftfull testorganisation och är en erfaren testare med teknisk kompetens så kan du sikta in dig på ett spännande jobb med utmaningar på ett företag i framkant.

läs mer »

IT-tekniker

Om jobbet

Just nu söker vi en duktig IT-tekniker som är van att sätta upp och arbeta i olika Microsoftmiljöer bestående av Windowsservrar, Active Directory, terminalservrar, routrar, brandväggar och andra komponenter samt kunna hantera Linuxservrar.

Dina arbetsuppgifter sträcker sig från att underhålla och utveckla vår interna infrastruktur till att support och stötta vår interna användare. Ditt huvudsakliga fokus är uppgifter såsom;

  • Att installera, konfigurera, uppdatera och underhålla olika IT-miljöer bestående av Windows-/Linuxservrar, PC-klienter, programinstallationer m.m.
  • Övervakning och underhåll av hård- och mjukvara samt säkerheten i vår nätverksmiljö
  • Driftsättning, migrering, hårdvarubyten m.m.
  • Företagets IT-drift och teknisk support

läs mer »

Arbeta hos Expisoft

Expisoft AB är ett svenskt snabbväxande värderingsstyrt företag som utvecklar branschledande produkter och lösningar inom IT-säkerhetsområdet.

Vi ligger i den absoluta framkanten idag när det gäller design, implementation och driftsättning av avancerade säkerhetssystem hos krävande kunder inom försvaret såväl som den civila marknaden.

Vi befinner oss just nu i en expansionsfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation med ytterligare några nyckelmedarbetare som tycker om att jobba nära kunder och utveckla avancerade lösningar inom säkerhetsområdet.

business, people, teamwork and planning concept - smiling business team with marker and stickers working in office

Vi erbjuder Dig

  • En plats i ett hängivet och kul team där en flera av Sveriges duktigaste PKI experter och utvecklare inom IT-säkerhet arbetar!
  • En flexibel arbetsmetodik som innebär att alla hos oss deltar i hela värdekedjan kring våra projekt - från designmöten, modellering till utveckling och test såväl internt som externt ute hos våra kunder
  • Ett gott, positivt arbetsklimat och öppen företagskultur med högt i tak och väldigt god gemenskap
  • Kollegor med stort kunskapsutbyte mellan oss och vi satsar intensivt på innovation och produktutveckling för att utveckla våra medarbetare och företaget
  • Friskvårdsbidrag så att du kan ha en aktiv fritid för att ta hand om din kropp såväl som själ
  • Tillgång till företagshälsovård samt privat sjukförsäkring så att du snabbare kan komma i kontakt med specialistläkare om/när du behöver

Söker du dig till oss så kommer du till ett framgångsrikt tillväxtföretag med fokus på utveckling av både företaget och individerna som arbetar här.

Vi sitter i attraktiva, öppna ljusa lokaler norr om Stockholm, nära Täby Centrum.

- Låter detta intressant?

Skicka i så fall in din ansökan till jobs@expisoft.com.

Vi behandlar endast fullständiga ansökningar, dvs ansökningshandlingar innehållande CV och ett
personligt brev.

Intervjuer av lämpliga kandidater sker kontinuerligt.

 

Spontanansökan

Ser din profil annorlunda ut? Vi är på ständig jakt efter nya talanger så skicka gärna in en spontanansökan.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till ovan mail adress. Skriv ”spontanansökan” i ämnesraden och berätta vad du kan och vill jobba med.