Arbeta hos Expisoft

Expisoft AB är ett Svenskt snabbväxande värderingsstyrt företag som utvecklar branschledande produkter och lösningar inom IT-säkerhetsområdet.

Vi ligger i den absoluta framkanten idag när det gäller design, implementation och driftsättning av avancerade säkerhetssystem hos krävande kunder inom försvaret såväl som den civila marknaden.

Vi befinner oss just nu i en expansionsfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation med ytterligare några nyckelmedarbetare som tycker om att jobba nära kunder och utveckla avancerade lösningar inom säkerhetsområdet.

business, people, teamwork and planning concept - smiling business team with marker and stickers working in office

Vi erbjuder Dig

  • En plats i ett hängivet och kul team där en flera av Sveriges duktigaste PKI experter och utvecklare inom IT-säkerhet arbetar!
  • En flexibel arbetsmetodik som innebär att alla hos oss deltar i hela värdekedjan kring våra projekt - från designmöten, modellering till utveckling och test såväl internt som externt ute hos våra kunder
  • Ett gott, positivt arbetsklimat och öppen företagskultur med högt i tak och väldigt god gemenskap
  • Kollegor med stort kunskapsutbyte mellan oss och vi satsar intensivt på innovation och produktutveckling för att utveckla våra medarbetare och företaget
  • Friskvårdsbidrag så att du kan ha en aktiv fritid för att ta hand om din kropp såväl som själ
  • Tillgång till företagshälsovård samt privat sjukförsäkring så att du snabbare kan komma i kontakt med specialistläkare om/när du behöver

Söker du dig till oss så kommer du till ett framgångsrikt tillväxtföretag med fokus på utveckling av både företaget och individerna som arbetar här.

Vi sitter i attraktiva, öppna ljusa lokaler norr om Stockholm, nära Täby Centrum.

- Låter detta intressant?

Skicka i så fall in din ansökan till jobs@expisoft.com.

Vi behandlar endast fullständiga ansökningar, dvs ansökningshandlingar innehållande CV och ett
personligt brev.

Intervjuer av lämpliga kandidater sker kontinuerligt.

 

Spontanansökan

Ser din profil annorlunda ut? Vi är på ständig jakt efter nya talanger så skicka gärna in en spontanansökan.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till ovan mail adress. Skriv ”spontanansökan” i ämnesraden och berätta vad du kan och vill jobba med.

Systemutvecklare inom IT-säkerhet

Nu har du chansen att bli en del av ett inspirerande, värderingsstyrt företag som utvecklar tekniskt avancerade säkerhetslösningar för krävande kunder inom såväl den civila som militära sektorn. Just nu söker vi en passionerad och driven systemutvecklare till vårt utvecklingsteam.

Mobilitet och identitetshantering blir alltmer viktiga beståndsdelar i vår vardag. Därför vill vi stärka upp med en utvecklare som brinner för att utveckla avancerade identitetslösningar som bygger på mobilitet och flexibilitet.

Du är en erfaren systemutvecklare som brinner för programmering och systemutveckling. Vi tror att du liksom vi älskar att lära dig nya saker, är självgående, gillar utmaningar och är kvalitetsmedveten.

läs mer »

computer-1185567_640
bild

Produktspecialist

Vill du jobba i ett härligt gäng som skapar lösningar för morgondagens cyberförsvar? Har du brinnande intresse för teknik?

Vi söker en driven person som är beredd att ta ett större, mer övergripande ansvar för våra produkter och lösningar.

Eftersom produktspecialistrollen kräver hög kompetens och längre erfarenhet med våra avancerade produkter kommer du fasas in i projektet initialt som en testare i testteamet.

Det är meriterande om du också har viss erfarenhet av programmering och/eller erfarenhet från IT-säkerhetsområdet då det hjälper dig att förstå våra produkter samt kommunicera med våra systemutvecklare.

läs mer »

IT-tekniker som vill utvecklas!

Vi tror att du som söker till oss är en person med ett stort tekniskt intresse och som trivs i en roll där du får möjlighet att utvecklas både på det tekniska och sociala planet då rollen innehåller både teknik och kundkontakter.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och omväxlande. Ena dagen sätter du upp avancerade IT-miljöer bestående av Linux, Windows eller terminalservrar, klienter för dessa samt installerar olika säkerhetslösningar på virtuella maskiner och nästa dag hjälper du kanske en kund som köpt en e-legitimation (certifikat) eller en säkerhetsprodukt av oss och behöver få hjälp att få sin applikation att fungera med vår produkt.

Din dag kan också innehålla deltagande i olika projekt, där du får möjlighet att både testa nya produkter och delta i fel- och problemlösning.

läs mer »

IT-Tekniker-deluxe