ExpiClient-8

Systemutvecklare inom IT-säkerhet

Vill du utveckla teknisk avancerade lösningar och produkter baserade på säkerhetsprodukter som används av krävande kunder inom såväl försvaret som stora företag nationellt och internationellt?

Vi söker ytterligare en duktig och driven systemutvecklare till vårt kontor i Täby! Vi drivs ständigt framåt av individuella initiativ och vill alltid bli bättre på det vi gör. För rätt person innebär det stora möjligheter att utvecklas och att göra det du brinner för.

 

Om tjänsten:

  • Tjänsten innebär att du kommer att bli en viktig kugge i vårt utvecklings­team som av våra konkurrenter anses ligga i den absoluta framkanten vad gäller design, implementation och drift av avancerade PKI/CA baserade säkerhetstjänster.
  • Självklart använder vi moderna agila utvecklingsmetodiker som nightly build, Kanban etc varför det är en fördel om du är bekant med dessa metodiker.
  • Vi utvecklar även olika tekniska stödverktyg för att förbättra och optimera olika arbetsprocesser för våra kunder samt för att göra livet enklare för våra kollegor.
  • För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap då vi arbetar med försvarsrelaterade projekt.

Om dig:

  • Som person så tror vi att du älskar att lära dig nya saker, är självgående, analytisk, prestigelös, hjälpsam, trivs i sociala sammanhang, gillar utmaningar och är kvalitetsmedveten. Du älskar säkert precis som vi möjligheten att få lösa tekniskt svåra problem och bygga avancerade tekniska lösningar för att lösa dessa problem.
  • Du programmerar obehindrat i C/C++ och PHP, kan Windows och Linux på dina fem fingrar och är van med olika versionshanterings- och utvecklingsverktyg såsom Git, JIRA etc
  • Du gillar att arbeta i team och är bra på att kommunicera, med kollegor, partners och kunder.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-säkerhetsområdet, PKI/CA lösningar, X.509 certifikat, smarta kort, kryptering etc.
  • Du kan ha en utbildning och examen inom systemutvecklingsområdet eller vara självlärd. Oavsett utbildning, bakgrund och arbetslivserfarenhet så tror vi dock att du hållit på med datorer sedan barnsben och har ett stort intresse av design, programvaruutveckling och teknik.

Skicka din ansökan, med CV och personligt brev till jobs@www.expisoft.se.
Urvalet sker löpande.