Är du en passionerad Fullstack / Webbutvecklare?

mars 16, 2021 june_holycomms

Nu har du chansen att bli en del av ett inspirerande, värderingsstyrt företag som utvecklar tekniskt avancerade säkerhetslösningar för krävande kunder inom såväl den civila som militära sektorn. Just nu söker vi en passionerad och driven systemutvecklare till vårt kontor i Stockholm.

Vi drivs ständigt framåt av individuella initiativ och vill alltid bli bättre på det vi gör. För rätt person innebär det stora möjligheter att utvecklas och att göra det du brinner för. 

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vårt utvecklingsteam som av våra konkurrenter anses ligga i den absoluta framkanten vad gäller design, implementation och drift av avancerade säkerhetstjänster baserade på PKI/CA lösningar, X.509 certifikat, smarta kort och olika krypteringslösningar.

Vi arbetar agilt utifrån beprövade metoder och processer, med stöd av kända verktyg såsom jira, gitlab, jenkins m.fl. Därför är det är en fördel om du är bekant med dessa metoder. Vi utvecklar även olika tekniska stödverktyg för att förbättra och optimera olika arbetsprocesser för våra kunder samt för att göra livet enklare för våra kollegor.

Om dig

  • Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att utveckla sajter och olika webbaserade UI samt har erfarenhet från PHP, HTML och CSS.
  • Oavsett om du är självlärd eller har en utbildning inom systemutvecklingsområdet, så har du en djup passion för design, programvaruutveckling och teknik.
  • Du har kunskaper inom grafisk design, gärna med god insikt i Illustrator, Photoshop eller likvärdiga applikationer.
  • Du har erfarenhet av UX design, och användarvänlighet.
  • Det är meriterande för din ansökan om du har använt Docker eller Kubernetes.

Andra kunskaper som Expisoft premierar är:

  • C++, Java, Web services, MVC, SQL, Powershell.
  • PKI, Certifikat, kryptering, PKCS,
  • Git, nmake, cmake, clang
  • Microsoft koncept så som Terminal Services, Active Directory mfl.
  • Linuxkunskaper, Red Hat, Cent OS, SE-Linux, m.m.

Som person så tror vi att du älskar att lära dig nya saker, är självgående, analytisk, prestigelös, hjälpsam, trivs i sociala sammanhang, gillar utmaningar och är kvalitetsmedveten. Du älskar säkert precis som vi möjligheten att få lösa tekniskt svåra problem och bygga avancerade tekniska lösningar för att lösa dessa problem. För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap då vi arbetar med försvarsrelaterade projekt.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb och en plats i ett hängivet och kul team där en stor del av Sveriges absoluta elit inom säkerhetsutveckling finns samlat på ett och samma ställe!

Din vardag hos oss är omväxlande och vi har ett gott, positivt arbetsklimat och en öppen företagskultur med väldigt god gemenskap. Vi har en flexibel arbetsmetodik som innebär att alla hos oss deltar i hela värdekedjan kring våra projekt – från designmöten och modellering till utveckling och test. Dessutom blir du en del av en grupp kollegor som har ett stort kunskapsutbyte och mycket kompetensöverföring oss emellan.

Hos oss får du en marknadsmässig fast lön och vi har även andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och tjänstepension. Tjänsten är tillsvidare och på heltid och vi sitter i attraktiva, öppna och ljusa lokaler norr om Stockholm (Täby).

 Din ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till oss, eller om du har frågor gällande tjänsten, till Annika Simonsson på annika.simonsson@www.expisoft.se

Om Expisoft

Expisoft är ett svenskt programutvecklingsföretag och en av Sveriges mest erfarna aktörer inom IT-säkerhetsområdet. Vi har utvecklat olika identitets- och säkerhetsprodukter under flera företagsnamn (Bull, Integris, Steria) sedan början av 1990-talet och nu utvecklas produkterna vidare under vårt eget namn Expisoft Secure Access. Vår produktfamilj möter samtliga svenska och europeiska IT-säkerhetsstandarder inom Elektroniska ID, PKI, CA och VPN området.

Våra kunder återfinns främst hos större organisationer inom offentlig förvaltning, försvaret samt medelstora och stora företag, såväl i Sverige som internationellt. Vår teknik hjälper företag och myndigheter att skydda sina arbetsplatser, sina nätverk och sin information mot olika IT-säkerhetsrelaterade hot som bedrägeri, stöld eller manipulering av information, otillbörlig användning, intrång m.m. Besök oss på www.expisoft.se