Välkommen till Erik Nilsson, vår nyaste kollega!

mars 9, 2021

Vi på Expisoft ser att efterfrågan är stor bland företag och organisationer som behöver högre IT-säkerhet och hjälp med att möta kraven i den nya Säkerhetsskyddslagen.

Därför stärker vi nu upp och hälsar välkommen till Erik Nilsson. Han kommer att jobba i Expisofts testteam, där han kommer att ha en aktiv roll i att hjälpa våra kunder med dokumentation i cybersäkerhetsprojekt.


Vad ser du fram emot i din nya roll på Expisoft?
– Först och främst att hjälpa våra kunder tillsammans med mina nya kollegor. Det verkar vara ett roligt gäng och en väldigt trevlig och innovativ arbetsplats. Sedan ser jag fram emot att sätta mig in i, och lära mig de system, rutiner och produkter som används på Expisoft. Jag älskar att lösa problem och att bidra till teamet, så jag längtar tills jag kan göra det!

Vilka egenskaper kommer du att bidra med till teamet här på Expisoft?
– Jag är ganska strukturerad och ordningsam, och brinner för IT-säkerhet. Sedan är jag en dedikerad lagspelare, så jag hoppas kunna dra mitt strå till stacken, hjälpa till där jag kan och bidra till den positiva lagkänslan!

Kan du berätta något om dig själv?
– När jag var 21 år gammal så tågluffade jag och en god vän i Europa. Tyvärr skadade jag mitt knä i en volleybollmatch mot en tysk skolklass på en camping utanför Rom. Det gjorde att jag fick svårt att gå lika långa sträckor som tidigare, och därför köpte jag en knotig käpp i en butik i närheten av Petersplatsen. Käppen gjorde att jag åter kunde halta fram lika långa sträckor som tidigare, i sann Doktor House-stil. Käppen ledde till många minnen, som när vi bjöds på dricka inför promenaden upp på Parthenon-kullen i Aten, och som när vi fick gå förbi kön till riksdagshuset i Berlin för att de ville skanna käppen. De här minnena hade jag inte fått utan skadan och jag tror till fullo på det gamla ordspråket ”Det handlar inte om hur man har det, utan om hur man tar det”.